Verhuren opslagsystemen gevaarlijke stoffen

Reeds enige tijd heeft Hiltra een afdeling voor het verhuren van systemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Het verhuren van  opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen kan een goede en interessante optie zijn voor verschillende bedriven. 

Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen bij bedrijven kan om verschillende redenen een goede mogelijkheid zijn.Welke redenen zijn er denkbaar voor het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen?

Milieudienst

Het verhuren van opslagsystemen gevaarlijke stoffen kan ook noodzakelijk zijn indien er na een controle op korte termijn een opslagsysteem conform de geldende regelgeving aanwezig dient te zijn.. Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen kan dan een oplossing zijn.

Onderhoud door derden

Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen kan ook noodzakelijk zijn als er door derden onderhoudswerkzaamheden bij bedrijven wordt uitgevoerd. De opdrachtgever kan eisen dat de te gebruiken gevaarlijke stoffen in een geschikt opslagsysteem bewaard worden.

Korte termijn opslag van gevaarlijke stoffen

Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen kan ook handig zijn als het opslagsysteem of opslagsystemen voor gevaarlijke stoffenslechts tijdelijk nodig zijn. Dit kan het geval zijn als een bedrijf een pilot wil doen met een nieuw product voor eenbepaalde tijd..

Uitbereiding of verbouwing bestaande opslagruimte

Het verhuren van een opslagsystemen kan ook interessant zijn voor die bedrijven die het bestaande magazijn willen verbouwen of vergroten. Men kan dan de stoffen dan veilig en volgens de regelgeving bewaren op eigen terrein.

Verhuurbedrijven

Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen kan ook interessant zijn voor Verhuurbedrijven. Het gaat hier om een nichemarkt, waar relatief dure opslagsystemen voor een kortere tijd uitgeleverd moeten worden. Hiltra heeft voor de verhuur van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen verschillende modellen op voorraad staan.

Uitproberen opslagfaciliteit

Het verhuren van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen is ook goed indien een bedrijf een opslagsysteem voor gevaarlijke stoffen wil aanschaffen, maar niet weet of een bepaald systeem goed werkt in de onderhavige situatie.Later kan dan een definitieve keuze gemaakt worden voor het juiste opslagsysteem voor gevaarlijke stoffen.

Actuele projecten
Aanbiedingen
Labsaver F90 LS620-EN - grijs
Actieprijs
€ 1.754,72
Lekbak en rooster verzinkt model HLB 2
Actieprijs
€ 236,72
Chemicalienkast type CK40-LB
Actieprijs
€ 519,20
Bigsaver F60 model BS-MB 1-1100-T > Nieuw uit voorraad > serienr. 88805
Actieprijs
€ 9.135,80